На Рівненщині стартував проект щодо підвищення рівня комунікації між владою та громадою

У Вараші, Дубно та Здолбунові стартував проект «Посилення відповідальної участі громадян в управлінні містом», метою якого є підвищення рівня комунікації між владою та громадою міста, а також покращення рівня володіння інструментами партисипації ініціативними мешканцями, депутатами та представниками влади.

Прийом депутатів Рівненської міської ради: обов'язок чи формальність

В рамках кампанії Атестація депутатів місцевих рад, яка охоплює вісім областей України, Рівненська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» проаналізувала оприлюднення депутатами Рівненської міської ради інформації на сайті Рівнеради, а також перевірила здійснення прийому виборців депутатами.

Громадські приймальні: коли та де знайти депутата Рівнеради

Natural Body Scrub150ml 5.07oz

Добре знайома ситуація, коли напередодні виборів кандидати в депутати активізуються та починають працювати «на благо» громади: дитячі майданчики, сімейні свята, ремонти садочків та лікарень. А що ж потім? Потім для вирішення конкретних питань громадяни можуть звернутися до депутата свого виборчого округу, потрапивши до нього на громадський прийом.

Влада об’єднаних територіальних громад Рівненщини активізує співпрацю з мешканцями в бюджетному процесі

20772019 891071307714330 859164867 o

Дві об’єднані територіальні громади Рівненщини у співпраці з Рівненською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» розпочали реалізацію проекту «Формування бюджетів об’єднаних територіальних громад через призму потреб мешканців», що передбачає залучення мешканців до процесу підготовки бюджету громади через проведення публічних консультацій.

Як рівненські депутати про свою діяльність звітували

zvitdeputaty

Щоразу на виборах нас турбує питання, а чи справді депутати будуть виконувати свої обіцянки, чи будуть розробляти рішення, що сприятимуть розвитку міста та чи працюватимуть по максимуму для громади. Після виборів ми не можемо проконтролювати всього зробленого народними обранцями, але можемо побачити річні звіти депутатів. Так, Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала про що ж звітуються депутати, чи висвітлюють у звітах повну інформацію та на кого ці звіти спрямовані.

Мешканців об’єднаних територіальних громадах залучать до формування бюджету

20286892 1103763906390823 8981150101951796438 o

Шість об’єднаних територіальних громад трьох областей України у співпраці з Громадянською мережею ОПОРА розпочали реалізацію проекту «Публічні консультації в бюджетному процесі», який передбачає активне залучення мешканців до процесу підготовки бюджету через проведення публічних консультацій.

Сторінка 1 із 15