ПРЕС-АНОНС У Дубно, Здолбунові та Вараші пройде тренінг щодо інструментів участі громадян у формуванні місцевої політики

В рамках проекту "Посилення відповідальної участі громадян в управлінні містом" у Дубно, Здолбунові та Вараші відбудуться тренінги з метою підвищення рівня комунікації між владою та громадою міста, а також покращення рівня володіння інструментами партисипації ініціативними мешканцями, депутатами та представниками влади.

Перший тренінг "Особливості партисипації та інструменти участі громадян у формування місцевої політики" відбудеться":

у місті Дубно - 27 листопада о 10:00 у приміщенні малої зали Дубенської міської ради (м. Дубно, вул. Замкова, 4);
у місті Здолбунів - 28 листопада о 14:00 у приміщенні сесійної зали Здолбунівської міської ради (м. Здолбунів, вул. Василя Жука,1);
у місті Вараш - 3 листопада о 10:00 у приміщенні малої зали виконавчого комітету Вараської міської ради (м. Вараш, майдан Незалежності, 1).

Під час тренінгу учасники заходу дізнаються що таке «партисипація», інструменти участі громадян у формування місцевої політики, особливості їх використання визначать важливість партисипації та обговорять, як розвивати взаємодовіру.

Також учасники розглянуть особливості публічних консультацій та спробують їх змоделювати на реальних прикладах. Крім цього, визначать принципи, яких варто дотримуватись при проведені публічних консультацій.

Спікер:
Андрій Токарський – фахівець у сфері партисипації.

До участі в заході запрошені депутати міських рад, посадовці органів влади, представників громадських організацій та активні громадяни.
Реєстрація учасників за посиланням.

Довідково:
Проект «Посилення відповідальної участі громадян в управлінні містом» реалізовується за сприяння Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської обласної державної адміністрації. Мета проекту - підвищення рівня комунікації між владою та громадою міста, а також покращення рівня володіння інструментами партисипації ініціативними мешканцями, депутатами та представниками влади.

Додати коментар

Захисний код