Старт ЗНО на Рівненщині: в одній школі – одразу 5 абітурієнтів з забороненими пристроями

P 20170523 101610

У вівторок, 23 травня, на Рівненщині, як і загалом в Україні, розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Першим стало тестування з української мови та літератури, на проходження якого в Рівненській області зареєструвалося понад 9 тисяч абітурієнтів. Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА традиційно слідкували за дотриманням процедури тестування та стали свідками деяких порушень.

Стартував відбір громадських спостерігачів за ЗНО-2017

zno2017

В рамках всеукраїнської кампанії спостереження за зовнішнім незалежним оцінюванням у 2017 році Громадянська мережа ОПОРА оголошує відбір громадських спостерігачів у Рівненській області.

Вступна кампанія-2016: підсумки та пропозиції

vstup opora
Громадянська мережа ОПОРА здійснює громадське спостереження за вступною кампанією до вищих навчальних закладів України з 2009 року. Основною метою такого спостереження є забезпечення рівного доступу громадян до вищої освіти в Україні та чесного відбору до навчальних закладів. В залежності від правил та умов прийому до навчальних закладів змінювалися і основні акценти громадського спостереження - моніторинг роботи приймальних комісій, функціонування електронної системи подачі документів, Єдиної державної електронної бази з питань освіти, надання юридичних консультацій вступникам та їх батькам за  допомогою телефону “гарячої лінії” організації. Підсумки, зроблені у цій статті ґрунтуються в основному на зверненнях вступників на “гарячу лінію”.

Зовнішнє незалежне оцінювання на Рівненщині: підсумки проведення та результати опитування абітурієнтів

zno2506
У п’ятницю, 24 червня, у Інформаційно-освітнього простору InfoHub відбулася прес-конференція, на якій були підведені підсумки проведення ЗНО на Рівненщині.

ЗНО з історії України на Рівненщині: підсумки спостереження ОПОРИ

history

У п’ятницю, 13 травня, відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Спостерігачі ОПОРИ відвідали 11 пунктів тестування й зафіксували окремі незначні порушення.

Зовнішнє незалежне оцінювання на Рівненщині: попередні підсумки громадського спостереження

zno cover1
Громадянська мережа ОПОРА підбила попередні підсумки моніторингу проведення зовнішнього незалежного оцінювання на Рівненщині. Під час тестування з української мови та літератури (5 травня) та математики (11 травня) спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували окремі порушення, а також декілька нестандартних ситуацій.

Сторінка 1 із 22