Результати голосування на виборах до ОТГ Рівненщини: найбільше депутатських мандатів отримали депутати - самовисуванці

На перших місцевих виборах до об'єднаних територіальних громад Рівненської області найбільше депутатських мандатів кандидати - самовисуванці. Серед політичних партій лідирство одержали - Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» - 24 представника у місцевих радах п'яти ОТГ.

День голосування на Рівненщині: 104 бюлетені, які не підлягають врахуванню та голосування без паспортів, - ОПОРА

Rivnenska 31.10.2017 1

У день виборів до об’єднаних територіальних громад Рівненської області п’ятеро виборців хотіли прогосувати без документів, що засвідчують особу, а також у Радивилівському районі 104 виборчих бюлетення з виборів до Демидівської ОТГ не підлягають врахуванню. Про це стало відомо під час спільної прес-конференції Громадянської мережі ОПОРА, головного управління Національної Поліції в Рівненській області та Офісу реформ.

Рівненщина: голова ДВК спростувала своє відношення до публікації на підтримку одного з кандидатів

У газеті «Сарненські новини» №76 (10491) від 26 жовтня 2017 року опублікований матеріал «Підримаємо кандидатуру Віктора Савчина», нижче якого вказано прізвище та ініціали голови ДВК №560835 (с.Немовичі) Мички М.В. Голова коміісї спростувала своє відношення до публікації.

Рівненщина: агітаційні матеріали без вихідних даних та у неналежних місцях

26 жовтня у селі Рачин Дубенського району спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували розміщення друкованових агітаційних матеріалів кандидата на посаду сільського голови Тараканівської об’єднаної територіальної громади Олександра Кривичуна. Агітація не мала вихідних даних та була розміщена у не визначених для цього місцях. За фактом виявленого порушення спостерігачі ОПОРИ викликали поліцію.

Рівненщина: поширення результатів опитування без зазначенням усіх відомостей про нього

25 жовтня у селищі Демидівка спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували поширення друкованового агітаційного матеріалу «Наша громада» з опублікованими результатами опитування, згідно якого кандидат на посаду селищного голови Демидівської об’єднанної територіальної громади Віктор Іщук займає перше місце та підтриманий 31,7% опитуваних. При цьому, опитування не містить усієї обов’язкової інформації про його проведення.

Рівненщина: нардеп Лозовий з кандидатом на голову Демидівської ОТГ дарували подарунки

News Rivnenska 26.10.2017 agitatsiia 1

24 жовтня кандидат на посаду селищного голови Демидівської ОТГ Ярослав Пекарський спільно з представниками Радикальної партії Олега Ляшка, зокрема народним депутатом України Андрієм Лозовим та депутатом Рівненської облради Володимиром Ковальчуком, відвідали Демидівську центральну районну лікарню та подарували 30 комплектів білизни. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив Андрій Лозовий.

Сторінка 1 із 119