ОПОРА в Рівному: Енергозбереження для молоді

opora en

8 червня учні Здолбунівської ЗОШ № 5 продемонстрували свої знання про економію ресурсів у побуті під час інформаційної зустрічі «Енергозбереження вдома: як зекономити кошти та заощадити енергію», яку провела Громадянська мережа ОПОРА.

У Рівному пройшло засідання з проведення конкурсу енергоефективних проектів

opora ecoclub

16 травня відбулося перше організаційне засідання ради з проведення обласного конкурсу проектів з енергоефективності. Зустріч пройшла під головуванням першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації Юрія Приварського за участі керівників структурних підрозділів адміністрації, представників Громадянської мережі ОПОРА та Екоклубу.

У Рівному ОПОРА дарувала друге життя пластиковим пляшкам

Opora plastic1 2205

14 травня під час урбаністичного фестивалю Urban.Fest Rivne Громадянська мережа ОПОРА провела відкриту лекцію «Подаруй друге життя відходам».

Рівне: Друге життя відходів

Recycling

У неділю, 14 травня, під час урбаністичного фестивалю Urban.Fest Rivne Громадянська мережа ОПОРА проведе відкриту лекцію «Подаруй друге життя відходам».

ОПОРА для рівнян: як суттєво економити на комуналці

opora energy04 05 17 02

Громадянська мережа ОПОРА продовжує розповідати, як заощаджувати енергетичні ресурси в побутових умовах. 4 травня інформаційна зустріч «Енергозбереження вдома: як зберігати тепло та економити бюджет» відбулася з робочими колективами бібліотек Рівного.

ОПОРА: приймаючи душ замість ванни, ми економимо 60% води

27 02 17 02

Про те, як правильно поводитися з побутовими приладами та що потрібно зробити, аби зекономити, дізнавались у Рівненському природничо-математичному ліцеї «Елітар». Громадянська мережа ОПОРА провела інформаційну зустріч зі старшокласниками на тему «Бути енергоефективним перспективно».

Сторінка 1 із 13