У Рівному пройшло засідання з проведення конкурсу енергоефективних проектів

opora ecoclub

16 травня відбулося перше організаційне засідання ради з проведення обласного конкурсу проектів з енергоефективності. Зустріч пройшла під головуванням першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації Юрія Приварського за участі керівників структурних підрозділів адміністрації, представників Громадянської мережі ОПОРА та Екоклубу.

У Рівному ОПОРА дарувала друге життя пластиковим пляшкам

Opora plastic1 2205

14 травня під час урбаністичного фестивалю Urban.Fest Rivne Громадянська мережа ОПОРА провела відкриту лекцію «Подаруй друге життя відходам».

Рівне: Друге життя відходів

Recycling

У неділю, 14 травня, під час урбаністичного фестивалю Urban.Fest Rivne Громадянська мережа ОПОРА проведе відкриту лекцію «Подаруй друге життя відходам».

ОПОРА для рівнян: як суттєво економити на комуналці

opora energy04 05 17 02

Громадянська мережа ОПОРА продовжує розповідати, як заощаджувати енергетичні ресурси в побутових умовах. 4 травня інформаційна зустріч «Енергозбереження вдома: як зберігати тепло та економити бюджет» відбулася з робочими колективами бібліотек Рівного.

ОПОРА: приймаючи душ замість ванни, ми економимо 60% води

27 02 17 02

Про те, як правильно поводитися з побутовими приладами та що потрібно зробити, аби зекономити, дізнавались у Рівненському природничо-математичному ліцеї «Елітар». Громадянська мережа ОПОРА провела інформаційну зустріч зі старшокласниками на тему «Бути енергоефективним перспективно».

Від власних енергозберігаючих звичок до енергонезалежності країни

14 02 17 01

Чергове підвищення цін на енергоресурси змушує нас говорити про те, як заощадити на комуналці. Прості звички дозволять скоротити суми у платіжках втричі. Основні енергозберігаючі поради обговорили 13 лютого із керівниками підліткових клубів під час інформаційної зустрічі «Від власних енергозберігаючих звичок до енергонезалежності країни». Організатори заходу – Громадянська мережа ОПОРА спільно із Управлінням у справах сім’ї молоді та спорту міста Рівне.

Сторінка 1 із 12