У середу, 23 травня відбудеться круглий стіл на тему Реалізація вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» на Рівненщині

Дата: 21.05.2012

kruklyj stil oporaУ середу, 23 травня 2012 року в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації відбудеться круглий стіл на тему «Реалізація вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» на Рівненщині».

В рамках реалізації проекту «Влада через призму інформації», Громадянська мережа ОПОРА здійснила дослідження виконання вимог закону «Про доступ до публічної інформації» у шести районах Рівненської області. Результати дослідження, які будуть представлені на заході, виявили ряд недоліків у роботі суб’єктів владних повноважень.

З метою їх усунення, 23 травня відбудеться круглий стіл на якому представники громадськості та журналісти зможуть обговорити з керівниками відповідальних підрозділів органів влади Рівненщини шляхи забезпечення вільного доступу до публічної інформації в регіоні.

Участь у роботі круглого столу візьмуть:

Андрій Токарський – представник ВГО РОО «Громадянська мережа ОПОРА»;

Микола Шустов – головний уповноважений з питань забезпечення доступу до публічної інформації в Рівненській обласній державній адміністрації;

Представники органів влади, журналісти та громадські діячі.

Захід відбудеться:
у середу, 23 травня, 2012 року
в приміщенні Рівненської ОДА, каб. 201
(м. Рівне, майдан Просвіти, 1)
початок реєстрації учасників о 9.30