“Голос громади” буде почуто!

Дата: 24.11.2008
 Два дні минулого тижня на Майдані Незалежності у місті Рівне працював “Громадський мікрофон”. В середу та п’ятницю охочі громадяни мали можливість підійти до активістів Громадянської мережі ОПОРА і висловити свої думки та побажання кандидатам на посаду міського голови міста Рівне, які в свою чергу записувались на камеру.

За час роботи «Громадського мікрофону» висловити свою позицію і побажання кандидатам згодились двадцять рівнян. Більшість лише спілкувалась з представниками ГМ ОПОРА, а сказати свої думки на камеру відмовлялись. Хтось підходив і говорив про власні проблеми, про те як не можуть знайти підтримки в жодного з кандидатів. Інші ж висловлювали свої побажання щодо перших кроків майбутнього міського голови і пропонували відразу шляхи вирішення окремих питань.
«Громадський мікрофон» – це не соціологічне дослідження, тому в жодному разі не відображає загальної картини вподобань виборців. Ми показуємо окремих людей, які мають власну думку, позицію і не бояться про це говорити. Думка кожного є цінною і повинна бути почута тими, до кого вона спрямована.
Записи зроблені на Майдані будуть записані на диски і вже сьогодні, у понеділок, активісти ГМ ОПОРА розноситимуть їх по штабах найбільш рейтинговіших кандидатів на посаду міського голови.

Відеозапис можна отримати звернувшись до прес-центру ГМ ОПОРА.

 

____________________________________________________________________________
Прес – центр ГМ ОПОРА
8 063 6179693
430718