Старт голосування у Рівному розпочато зі стресів та виключення кандидатів

Дата: 30.11.2008
Члени рівненських ДВК розпочали засідання комісії з виключення одного кандидата з бюлетенів шляхом маркування штампом «вибув». Кандидата Анатолія Куковського, директора Рівненського відділення інституту МАУП, було знято з виборчих перегонів 29 листопада. В той же час пан Куковський судився з кандидатом Олегом Харченко (Військовий комісар Рівненського ОВК), якого безпідставно та масово виключають з бюлетенів на ДВК № 62, 70, 80, 45 та ін. без рішення суду чи ТВК. На ДВК №87 розпочато голосування вчасно, втім, не виключено зі списку кандидата Грубого, якого було знято з виборів ще декілька тижнів тому.

 

За повідомленням громадських спостерігачів, декілька виборчих дільниць ще досі (8:45) не відкрили свої двері виборцям. Таку ситуацію можна спостерігати на дільниці №11 та 111, на яких члени комісії до сих пір штампують бюлетені у зв’язку з виключенням зі списку Куковського. Хаос навколо зняття кандидатів, виключення зі списків, чи навпаки наявність у бюлетенях осіб, що завчасно були зняті з перегонів, може свідчити про низький рівень підготовки до виборчого процесу або спланований його зрив.

 

Серед іншого: до ТВК працівниками МНС з самого ранку було привезено пересувну електростанцію на випадок вимкнення світла.

 

На ДВК №6 не забезпечено належної охорони з боку правоохоронних органів. П’яний міліціонер спить.

_________________________________________________________________

Прес – центр ГМ ОПОРА
8 063 6179693
430718