У Рівному відбудеться презентація просвітницької кампанії на позачергових виборах Президента України

Дата: 08.05.2014

1330886831 bbloteka-v-truskavc13 травня 2014 року з 14:00 до 16:00 в м. Рівне у конференц-залі газети «7 Днів» за адресою вул. Поштова, 2 (2 пов.) відбудеться презентація Громадянської мережі ОПОРА і Комітету виборців України  щодо просвітницької кампанії на позачергових виборах Президента України, призначених на 25 травня 2014 року. 

Теми презентації:

  • Як дізнатись про свої виборчі права та виборчі процедури
  • Як дізнатись про механізми захисту своїх прав
  • Як взяти участь у виборчому процесі  у ролі члена виборчої комісії або спостерігача
  • Система он-лайн навчання членів виборчих комісій «Виборком»http://www.vyborkom.org/ 
  • Телефонна «гаряча лінія», веб-сайт «Вибори в Україні» http://electioninfo.org.ua/, просвітницькі вебінари для виборців та інші корисні ресурси

До участі у заході запрошуються представники громадянських організацій та засобів масової інформації, неформальних об’єднань, громадські активісти, виборці.

Для участі в заході просимо заповнити он-лайн форму:

https://docs.google.com/forms/d/16a33Hg6qDftCMSkqVUPpzzwJoFYK7CsMinJiHupGh7I/viewform

 

 

З питань організації заходу прохання контактувати з Анатолієм Бондарчуком, Громадянська мережа ОПОРА, за телефоном (096) 918-74-08, або електронною поштою – tolyabondarchuk@gmail.com.

Просвітницька кампанія здійснюється у рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців», що виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні за підтримки Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку і Міністерства закордонних справ Норвегії.