У Рівному ОПОРА підведе проміжні підсумки спостереження за виборами Президента України

Дата: 14.05.2014
OPORA LOGO15 травня об 12.00 у приміщенні конференц-зали Будинку вчених (вул. С. Петлюри, 17) відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА.

 
ОПОРА презентує результати проміжного звіту за результатами довготермінового спостереження під час позачергових виборів Президента України.
 
В рамках кампанії моніторингу ОПОРА проводить довго- та короткотермінове спостереження за позачерговими виборами Президента України, проміжними парламентськими та позачерговими місцевими виборами, залучаючи до цього спостерігачів у кожній області України. У 2014 році 190 довготермінових спостерігачів аналізують перебіг виборчої кампанії від офіційного старту та до оголошення переможців.
 
Учасники заходу:
  • Анатолій Бондарчук, координатор спостереження ОПОРИ у Рівненській області
  • Роман Мартин, член координаційної ради Громадянської мережі ОПОРА
  •  
  • Запрошуються представники ЗМІ та громадські активісти.

За коментарями звертайтесь:

Анатолій Бондарчук
Координатор спостереження ОПОРИ у Рівненській області
(096)9187408

Олександр Мельничук
Прес-секретар ОПОРИ у Рівненській області
(097)7190910

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.