Протест проти виборів – пошкоджені бюлетені на Рівненщині

Дата: 01.11.2010

Чотири випадки пошкодження виборчих бюлетенів зафіксовано на Рівненщині. У приміщенні виборчої дільниці № 20020 у Рівному 52-річна пенсіонерка, мешканка обласного центру, розірвала два виборчих бюлетені, які отримала для голосування, та викинула їх в урну для сміття.

У чергову частину Кузнецовського МВ УМВС телефоном надійшло повідомлення голови виборчої дільниці №18013 м.Кузнецовськ, що 59-річний місцевий житель Віктор, після отримання виборчих бюлетенів зім’яв їх та надірвав, чим виразив небажання брати участь у голосуванні.

29-річний дубенчанин Павло, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та демонструючи своє негативне відношення до виборчої компанії, привселюдно порвав отримані ним бюлетені. У чергову частину Дубенського МВ УМВС надійшла відповідна заява від голови виборчої комісії №17006. Чоловіка доставили у міськвідділ.

31 жовтня після обіду у приміщенні виборчої дільниці № 20062 на вулиці Орлова, що  у Рівному, 48-річний рівнянин Анатолій розірвав чотири бюлетені, які отримала його дружина Тетяна. Працівники міліції, котрі чергували на дільниці, викликали слідчо-оперативну групу, яка доставила чоловіка до міськвідділу міліції.