Потенційний кандидат відкрив міст у Костопільському районі

Дата: 11.07.2012

mist shershun10 червня у Костопільському районі Рівненської області відбулося урочисте відкриття мосту через річку Горинь. Дерев’яна конструкція, яка з’єднує села Звіздівка та Корчин, обійшлася платникам податків у 20 тисяч гривень.

На урочистості з нагоди відкриття мосту прибули голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ, перший заступник голови Рівненської обласної ради Михайло Кривко та народний депутат України, потенційний кандидат на парламентських виборах 2012 року Микола Шершун.

Зі слів голови РОДА Василя Берташа реальна вартість будівництва мосту через річку Горинь становить 700 тисяч гривень.

Яким чином посадовцям вдалося в рази здешевити будівництво посадовець не пояснив, однак, зазначив, що це суттєва заслуга Миколи Шершуна, який є потенційним кандидатом по 156 виборчому округу.

Сам Микола Шершун теж неодноразово згадав про свої заслуги у справі зведенні мосту. Він зазначив, що суттєво здешевити будівництво вдалося завдяки тому, що вдалося обійти бюрократичні перепони. Народний депутат відмовився конкретизувати, що саме робилося для зведення мосту з його сторони, аргументуючи це страхом перед можливими перевірками.

– Якщо ми зараз будемо розказувати, що і на якому етапі хто робив, то обов’язково зацікавляться служби, які люблять контролювати ці питання, – каже Микола Шершун. – Я б зараз цього не хотів. Як я вже казав, бюрократів та «бєздєльніків» наплодили, які тільки чекають щоб щось перевірити. Ми зробили гарну справу. І ця заслуга не одного Шершуна, а цілого загалу, от так ми будемо рухатися вперед.

Можливо, страх перед перевіркою та суттєве здешевлення вартості будівництва пов’язані із тим, що над зведенням мосту працювали військовослужбовці. Про це спостерігачам ОПОРИ розповіли місцеві жителі. Вони також стверджують, що відкриття мосту мало відбутися ще у п’ятницю, 6 липня. Однак, його перенесли, бо у Миколи Шершуна не було можливості приїхати.

Громадянська мережа ОПОРА

За коментарями звертайтесь:
Анатолій Бондарчук – координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Рівненській області.