Кандидат послав своїх працівників пікетувати митницю та адміністрацію

Дата: 07.08.2012

ChervonukВласник відкритого акціонерного товариства «Рівненський Льонокомбінат» Олег Червонюк відзначив день своєї реєстрації у ЦВК мітингом під стінами митниці та облдержадміністрації. Таким чином кандидат спробував одним пострілом вбити декількох зайців, а саме: вирішити проблеми свого підприємства з митницею та прорекламуватися у своєму виборчому окрузі.

Третього серпня близько п’ятдесяти працівників рівненського льонокомбінату пікетували митницю та облдержадміністрацію. Офіційно невдоволення колективу викликали дії митниці, яка затримала на кордоні обладнання для підприємства.

Зранку працівники Льонокомбінату півгодини покричали під стінами митниці «розмитнити до вечора» після чого відправилися до стін облдержадміністрації. Там до протестуючих вийшов заступник голови обласної ради Михайло Кривко, який пообіцяв допомогти підприємству розібратися з неприємними обставинами.

В той же час, акція третього серпня справляла враження іміджевого заходу на користь кандидата по 152 виборчому округу Олега Червонюка. Учасників заходу екіпірували прапорами з символікою громадської організації «Льонокомбінат» та одягнули їх у фірмові футболки об’єднання. Ця організація вже довгий час активно працює над становленням позитивного іміджу Олега Червонюка, проводить благодійні заходи та видає безкоштовну газету, яка поширюється у Рівному (152 виборчий округ). Варто відзначити, що третього серпня Центральна виборча комісія зареєструвала власника Льонокомбінату кандидатом у народні депутати, які балотуються в одномандатних виборчих округах.

За коментарями звертайтеся:
Анатолій Бондарчук
Координатор виборчих програм ОПОРИ у Рівненській області
096 918 74 08