Потенційний кандидат стверджує, що йому та його команді погрожують розправою

Дата: 08.08.2012

KoroljukПотенційний кандидат до парламенту по 154 виборчому округу Валентин Королюк поширив заяву у якій стверджує, що йому та його команді погрожують розправою невідомі особи.

У заяві зазначається, що залякування розпочалося одразу після передачі потенційним кандидатом відкритого листа на ім’я голови Дубенської районної державної адміністрації Данили Корилкевича із вимогою піти у відставку.

«…я закликав Корилкевича Данила Михайловича для запобігання порушенням чинного законодавства подати у відставку зі своєї посади та розпочати чесну політичну боротьбу у виборчому окрузі.

Як результат – наведена мною політична позиція призвела до того, що мені на сьогодні серйозно погрожують розправою, якщо я добровільно не зніму свою кандидатуру по даному виборчому окрузі. Така ситуація не може влаштовувати мене, оскільки я турбуюся за своє життя та життя близьких. Сьогодні я одночасно піднімаю питання й щодо безпеки моєї команди, яка супроводжує мою політичну діяльність. Окрім погроз на їхню адресу, майже за кожним членом моєї команди відбувається стеження та спостереження невідомими особами.», – вказано у заяві.

Валентин Королюк повідомив, що він вже звернувся із відповідною заявою до Прокурора Рівненської області та начальника управління СБУ в Рівненській області. На даний час триває перевірка викладених у зверненні фактів.

За коментарями звертайтеся:
Анатолій Бондарчук
Координатор виборчих програм ОПОРИ у Рівненській області
096 918 74 08

Прес-центр
Громадянська мережа ОПОРА