Партія регіонів та Батьківщина опинилися поруч у списку

Дата: 21.08.2012

CVK21 серпня відбулося жеребкування, яке визначило порядок розташування політичних партій у виборчому бюлетені.

За результатами жеребкування, першою у списку стоятиме політична партія Українська платформа «Собор». Останньою, 22-ю випало бути Радикальній партії Олега Ляшка. Другою у бюлетені буде Соціалістична партія Україна, третьою – КПУ.

Несподіваними виявилися результати жеребкування для принципових конкурентів парламентських перегонів Партії регіонів та Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Представникам опозиції випала нагода швидше дізнатися своє місце у списку. Вони підійшли до барабана 14-ми та витягнули 19-ту позицію у бюлетені. Вісімнадцятими до барабану підійшли представники Партії регіонів, які забезпечили цій політичній силі 20-те місце у списку. Таким чином, два принципових конкуренти, партія влади та опозиції у виборчому бюлетені стоятимуть поруч.

Розташування політичних партій у виборчому бюлетені згідно результатів жеребкування.
Pronymerovanui spysok

Представники Громадянської мережі ОПОРА відзначають, що процес жеребкування було організовано на високому рівні. Зі слів координатора виборчих програм ОПОРИ Ольги Айвазовської, Центральна виборча комісія забезпечила прозорість процедури, що є запорукою чесного розподілу місць у виборчому бюлетені.

За коментарями звертайтесь:
Ольга Айвазовська
координатор виборчих програм,
063 617 97 50

Юрій Хорунжий
Прес-секретар
063 616 04 81