Кандидату від опозиції привселюдно виламували пальці

Дата: 28.08.2012

11Застосуванням сили до народного депутата та кандидата від опозиції закінчилася спроба політиків виступити перед жителями районного центру на Рівненщині.

Кандидат від Об’єднаної опозиції стверджує, що у Дубно на нього напали за командою політичного конкурента. Конфлікт відбувся 25 серпня під час святкування Дня міста. Виступаючи перед жителями, народний депутат Юрій Прокопчук запросив для привітального слова опозиційного кандидата по 154 виборчому округу Валентина Королюка. Разом із кандидатом на сцену вийшов невідомий чоловік, який спробував завади політикові виступити. 

Молодик почав відштовхувати Валентина Королюка від мікрофону та хапати його за руки. Зі слів кандидата, щоб викликати больовий шок, чоловік виламував йому пальці.

Врешті за кандидата вступився народний депутат Юрій Прокопчук, який своїм тілом прикривав виступ політичного однодумця. Втихомирити невідомого чоловіка вдалося лише після того, як Валентин Королюк звернувся до міського голови Дубна з проханням навести лад на сцені і припинити провокацію. Побачивши мера, який прямував до сцени, чоловік облишив спроби завади виступу кандидата.

Валентин Королюк підозрює, що його кривдник працює на провладного кандидата Данила Корилкевича. На підтвердження цього кандидат надав фотографії, де зафіксовано пана Корилкевича та чоловіка, який перешкоджав опозиційному політикові виступити перед жителями Дубна.

dubno den mista

За коментарями звертайтеся:
Анатолій Бондарчук
Координатор виборчих програм ОПОРИ у Рівненській області
096 918 74 08