Студентів та працівників Національного університету використовують для агітації

Дата: 29.08.2012

NUVGP pisnaryТворчі колективи та обдаровані студенти Національного університету водного господарства та природокористування гастролюють по населених пунктах 155 виборчого округу з центром у Дубровиці. Студенти виступають на агітаційних заходах, організованих кандидатом у народні депутати, виконуючим обов’язки ректора університету Миколи Сороки.

Спостерігачі ОПОРИ зафіксували декілька прикладів використання творчих колективів вищого навчального закладу для агітації за провладного кандидата. 26 серпня, під час святкування Дня незалежності у Дубровиці виступили колективи Ікс-денс та студенти різних факультетів НУВГП.

x-danceВиступ колективу Ікс-денс у Дубровиці

Світлана Творчук та Ярослав Шевчук. Офіційним організатором свята виступила перший проректор національного університету Світлана Левицька. У своєму привітальному слові науковець передала присутнім вітання від кандидата Миколи Сороки.

volod 28 08
Команда НУВГП проводить концерт у Володимирці

28 серпня студенти НУВГП забезпечували проведення святкових заходів з нагоди заснування Володимирця. Перед мешканцями селища виступили студенти університету та кандидати у депутати.

За коментарями звертайтеся:
Анатолій Бондарчук
Координатор виборчих програм ОПОРИ у Рівненській області
096 918 74 08