Голова обласної ради агітує за кандидата

Дата: 19.10.2012

Jurij KichatyjКерівник Рівненської області Юрій Кічатий оголосив ім’я кандидата якого влада підтримує у 154 виборчому окрузі.

18 жовтня у райцентрі Рівненської області – селищі Млинів відбулася колегія працівників райдержадміністрації та сільських голів. Участь у заході також взяв голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий та голова Дубенської райдержадміністрації, кандидат у народні депутати по 154 виборчому окрузі Данило Корилкевич. Після обговорення поточних питань, перед присутніми виступив голова Рівненської обласної ради. Чиновник розповів присутнім, що кандидатом від влади по 154 виборчому округу є голова Данило Корилкевич. Керівник районної ради зазначив, що цього кандидата підтримує він сам, а також губернатор Рівненщини Василь Берташ. Він повідомив, що на підтримку голови Дубенської райдержадміністрації знявся кандидат від Партії Регіонів Петро Колодич.

Під час зустрічі Юрій Кічатий звернення до Данила Корилкевича і запевнив його, що він стане народним депутатом.

– Патріотом свого краю бути дуже і дуже вигідно, – сказав голова обласної ради. – На наступний термін люди просто проситимуть тебе йти ще раз в народні депутати. Наради з Василем Михайловичем вже пройшли, але ми маємо інші посади. І губернатор і я обрали депутата обласної ради до 2015 року, і ще маємо багато роботи. І ми визначились у підтримці Данила Михайловича Корилкевича. Це визначення було не просто спонтанним, а було тим осмисленим, що ми зняли свого депутата Колодича Петра Даниловича із виборчих перегонів від Партії Регіонів. Немає його вже у виборчому списку, як кандидата.

За коментарями звертайтеся
Анатолій Бондарчук
Координатор спостереження ОПОРИ у Рівненській області
096 91 87 408