На Рівненщині кандидата обізвали вбивцею

Дата: 24.10.2012

korylkevychГолову Дубенської райдержадміністрації, мажоритарного кандидата по 154 виборчому округу Данила Корилкевича обізвали вбивцею, а його сина – гомосексуалістом. Антиагітацію підписали Громадською ініціативою «ЧЕСНО».

Черговий прояв чорного піару на Рівненщині. У селах 154 виборчого округу невідомі поширили листівку проти голови Дубенської райдержадміністрації, мажоритарного кандидата Данила Корилкевича. Автори вказали десять причин, чому кандидат не може бути обраним до парламенту. Серед них звинувачення у тому, що: «На посаді голови обласної ради у 2002 році вклав понад 80 мільйонів гривень», «При відібрані аграрного бізнесу вбив шістьох власників підприємств, купивши при цьому суддів та слідчих», «На Інтернет-сайтах дуже легко знайти фото його сина, котрий вступає в статеві відносини з чоловіками»…

Агітаційні матеріали містять неправдиві вихідні дані. Автори «чорнухи» підписали своє творіння громадською ініціативою «Чесно» та вказали, що віддрукували його десятитисячним тиражем. Представники громадського руху спростували своє відношення до цих матеріалів.

За коментарями звертайтеся
Анатолій Бондарчук
Координатор спостереження ОПОРИ у Рівненській області
096 91 87 408