Агітація та антиагітація тривають

Дата: 28.10.2012

koroluk  chorПопри заборону на проведення агітації, у виборчих округах Рівненщини продовжують рекламувати та паплюжити кандидатів. У день голосування спостерігачі ОПОРИ виявили факти агітації у 153 та 154 округах. Біля дільниці у селі Грозів розміщено агітацію Партії регіонів та опозиційного мажоритарного кандидата Юрія Вознюка.

Нагадаємо, що з 24 години 25 жовтня заборонено проводити агітацію за певну політичну силу чи кандидата. Комунальні служби населених пунктів мали б забезпечити прибирання публічних місць від плакатів, листівок та інших матеріалів агітаційного змісту. Попри те, кількість агітації у населених пунктах Рівненщини не зменшується, а навіть зростає. 

У 154 окрузі виявлено антиагітацію на мажоритарного кандидата Валентина Королюка, якого звинуватили у тому, що він тушка Партії регіонів. В ніч з 27 на 28 жовтня невідомі особи поширили листівки із інформацією про те, що кандидат отримав п’ять мільйонів доларів на свою передвиборчу кампанію. В обмін на кошти він зобов’язується стати членом фракції Партії регіонів. Листівка вийшла із логотипом громадської ініціативи Чесно.

За коментарями звертайтеся
Анатолій Бондарчук
Координатор спостереження ОПОРИ у Рівненській області
096 91 87 408