Дільниці працюють без печаток

Дата: 15.11.2008

В неділю було проведені перші засідання на більшості дільниць, тоді ж дільничні комісії отримали від ТВК списки виборців. При цьому було порушено цілу низку норм закону про вибори:
Засідання було проведено, але немає на протоколі та постанові про проведення засідання печаток. Ситуація зрозуміла і відсутність фінансування дається взнаки. Проте, могла б бути роз’яснююча постанова ТВК «про роботу без печатки», яка хоча б регламентувала даний момент.

Отримання списків виборців, та відповідний протокол також не скріплено печатками!

 

На території виборчих дільниць відбувається передвиборча агітація! Зокрема, 10 листопада на території виборчої дільниці котра знаходиться в гуртожитку №1 НУВГП відбулась зустріч із депутатом обласної ради на якій він проводив передвиборчу агітацію за себе, як за кандидата на посаду міського голови. На цьому заході був присутній проректор,  пан Сапсай та член ДВК. Варто зазначити, що зустріч була анонсована як зустріч ідепутата обласної ради з своїми виборцями.

Нагадаємо, що територіальна виборча комісія зобов’язана слідкувати за дотриманням законності на території виборчого округу!

Звертаємо увагу! Пізніше, через такі дрібні порушення вибори можуть бути визнані недійсними!!!