Голова Корецької РДА використовує адмінресурс, щоб втриматися на посаді

Дата: 07.04.2014

4141-1-2У середу, 2 квітня, у Корці відбулося відкрите засідання Корецької районої ради. Окрім депутатів, на захід відвідали голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок, голова КРДА Михайло Волинець, голова районної ради Марія Михальська та близько пів тисячі мешканців райцентру.

Засідання розпочалося з 20-хвилинного звіту голови Корецької РДА Михайла Волинця, який розповів про стан справ у районі. Після цього слово надали присутнім в залі працівникам бюджетних установ, які схвально відгукувалися про досягнення голови райдержадміністрації. Один з викладачів публічно оголосив, що вчительський колектив змінив графік робочого дня, аби мати змогу прийти на засідання.

Свідченням того, що на захід організовано зібрали працівників бюдженої сфери є й те, що на час проведення засідання в райцентрі не працювали держустанови, зокрема відділення пошти. Значна частина присутніх після завершення заходу організовано повернулася в будівлю районної ради. Вищенаведені факти дають підстави стверджувати, що голова Корецької РДА Михайло Волинець використовує адмінресурс для того, щоб залишитися на своїй посаді.

Нагадаємо, що Михайло Волинець призначений головою Корецької РДА у січні 2013 року. Він  є одним з небагатьох голів РДА, яким вдалося втриматися на посаді після подій Євромайдану. Раніше пан Волинець очолював управління сім’ї та молоді Рівненської облдержадміністрації. Він є членом Партії регіонів.

За коментарями звертайтесь:

Анатолій Бондарчук