На Рівненщині священики обділили увагою опозиційного кандидата

Дата: 11.10.2012

Korykkevych gramota9 жовтня у Демидівці відбулося святкування церковного престольного свята Івана Богослова. Участь в урочистостях взяли мажоритарні кандидати 154 виборчого округу Валентин Королюк, Данило Корилкевич та діючий народний депутат Борис Тарасюк. Місцеве духовенств відзначило присутність лише одного з політиків.

Під час урочистого богослужіння один з кандидатів, голова Дубенської райдержадміністрації Данило Корилкевич отримав від священика грамоту за допомогу та вклад у розвиток церков. Слід зазначити, що пан Корилкевич у своїй передвиборчій кампанії активно використовує підтримку духовенства. На багатьох публічних виступах кандидата та зустрічах із виборцями його супроводжує особисто владика Ілларіон.

Після богослужіння мешканці районного центру зібралися у Демидівському Будинку культури. Там перед виборцями виступив селищний голова Михайло Яремчук. Посадовець висловив подяку у проведенні свята голові Дубенської райдержадміністрації Данилу Корилкевичу. Він також повідомив присутніх, що кандидат дарує для них виступ заслуженого артиста України Андрія Князя.

Перед присутніми також виступив народний депутат Борис Тарасюк. Щоправда, він отримав слово в кінці насиченої програми, коли більша частина громадян уже покинула актову залу. Нардеп привітав мешканців райцентру зі святом, та запросив до слова кандидата від об’єднаної опозиції Валентина Королюка, помилково назвавши його депутатом обласної ради. Кандидат привітав присутніх зі святом та подарував місцевій бібліотеці книжки.

За коментарями звертайтеся
Анатолій Бондарчук