На Рівненщині триває підготовка до виборів

Дата: 12.04.2013

dovybory obl 2013Мешканці 5 округів Рівненської області можуть ознайомитись з попередніми списками виборців у приміщеннях дільничних виборчих комісій. Згідно календарного плану виборів, списки виборців мали надійти до ДВК у понеділок, 8 квітня.

Про час та місце роботи дільничної комісії, а також про дату довиборів до обласної ради ДВК має повідомити виборців не пізніше ніж за 10 днів до дня голосування шляхом надсилання іменних запрошень.  Однак, як свідчать фотографії, отримані від виборців з міста Костополя, не всі запрошення дійдуть до своїх адресатів. Їх частина розкидана по бездоріжжі райцентру.

2013-04-11-208 1

2013-04-11-208 2

2013-04-11-210

11 квітня Рівненська обласна виборча комісія передала для міських та районних ТВК бюлетені для голосування.  Вже наступного тижня, не раніше четверга, відповідні ТВК передаватимуть бюлетені на дільничні виборчі комісій. Голова ОВК Іван Долганський запевнив, що всі зразки, браковані примірники та матриці, що використовувалися для друку бюлетенів були знищені після передачі бюлетенів до територіальних комісій.

Громадянська мережа ОПОРА