ОПОРА оголошує тендер на закупівлю продуктових наборів для ВПО та мешканців області, які постраждали від російської агресії (жінок з дітьми, людей з інвалідністю та пенсіонерів)

Дата: 16.08.2022

Рівненська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» у межах проєкту «Шелтер» оголошує відкритий тендер на закупівлю продуктових наборів для ВПО та мешканців області, які постраждали від російської агресії (жінок з дітьми, людей з інвалідністю та пенсіонерів).

Просимо надати цінові пропозиції щодо таких товарів:

Макаронні вироби (упаковка не менше 400 г)шт.350
Олія (упаковка не менше 850 г)шт.350
Цукор (упаковка не менше 1000 г)шт.350
Пластівці вівсяні (упаковка не менше 400 г)шт.350
Крупа пшенична (упаковка не менше 700 г)шт.350
Крупа кукурудзяна (упаковка не менше 700 г)шт.350
Тушонка свинна з/б (упаковка не менше 350 г)шт.350
Печиво (упаковка не менше 200 г)шт.350
Пакети для пакуванняшт.350

Учасник тендеру має надати наступні документи:

• Тендерну пропозицію (в формі, що додається «Додаток 1. Тендерна пропозиція») з додаванням вартості кожної запитуваної позиції (із зазначенням за одну одиницю товару).
  • Копія Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що містить відповідний вид діяльності.
  • Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:
    • Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
    • Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
    • Прийнятна вартість товарів;
    • Тендерні пропозиції повинні залишатися чинними впродовж тридцяти (30) календарних днів з граничного терміну подання Тендерних пропозицій.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника і мати печатку (за наявності) та надіслані до 23:59 22 серпня 2022 року у письмовому (електронному, відсканованому) форматі з поміткою «Тендер на продуктові набори» на адресу: rivne@opora.org.ua.

Організатор повідомить переможцю тендеру про результати відбору протягом 5 робочих днів із дати завершення прийому тендерних пропозицій.

Контактна особа:

Наталія Токарська