Спецвипус газети “ТОЧКА ОПОРИ”

Дата: 21.05.2008
 Освіта – це також  послуга, а студент –  її споживач. Тому студент має право на якісний товар (освіту). І, щоб показати, як студенти можуть реалізувати свої права на освіту, Громадянська мережа ОПОРА та НЕОФІЦІЙНА ГАЗЕТА підготували спецвипуск газети “ТОЧКА ОПОРИ”.

Щоб вкотре  не наступати на вже затоптані граблі, студенти мають можливість дізнатися про різні історії успіху студентських протестів міста Рівне за остані два роки.

В цьому номері пропонується прочитати про активні методи боротьби студентів з бюрократією та тоталітаризмом  у різних вузах Рівного. Зокрема, це відвоювання студентами РІС КСУ місць в гуртожитках восени 2006 року, необгрунтоване підвищення плати за навчання в Рівненському економіку – гуманітарному та інженерному й Кооперативному економіко – правовому коледжі, сумнозвісна боротьба з свавіллям адміністрації Національного університету водного господарства та природокористування,  протистояння студентів РДГУ власному ректору та адміністрації вузу. А на завершення випуску –  поради від ОПОРИ, як діяти у подібних випадках  та до кого варто звертатися у разі виникнення проблем.

Газета розповсюджується у  вузах активними, небайдужими студентами  безкоштовно, а кожен хто її не отримав, але зацікавився інформацією –  має можливість отримати газету за адресою м. Рівне,  вул. Соборна 14а,  в приміщенні Молодіжного центру.

Прес – центр
Громадянської мережі ОПОРА