Спростування ПАТ “Рівнегаз”: Газ до Кричильська провели не за бюджетні кошти

Дата: 08.08.2012

Shershun i gasПрес-служба ПАТ “Рівнегаз” спростувала інформацію про те, що газопровід до села Кричильськ Сарненського району підведено за бюджетні кошти. Нагадаємо, що минулого тижня Громадянська мережа ОПОРА повідомляла про те, що потенційний кандидат до парламенту по 156 виборчому окрузі Микола Шершун взяв участь у відкритті газопроводу.

В матеріалі під назвою “Потенційний кандидат рекламується на газифікації сіл” повідомлялося, що кошти на прокладення труби виділено з бюджетуа тому незрозумілою є причетність народного депутата до цієї справи. Однак, заступник голови правління ПАТ «Рівнегаз» Петро Торгун спростував ці дані.

Він повідомив, що будівництво газопроводу до села відбувалося виключно за власні кошти акціонерного товариства ПАТ «Рівнегаз». Щодо стосунку народного депутата Миколи Шершуна до газифікації села, Петро Торгун зазначив:

– Миколі Харитоновичу вдалося домовитися із акціонерами та керівництвом ПАТ «Рівнегаз» про направлення власних коштів Товариства на будівництво підвідного газопроводу саме до сіл Кричильськ, Поляна та Одринки, що і було успішно реалізовано.

За коментарями звертайтеся:
Анатолій Бондарчук