Торги по-студентські

Дата: 17.07.2008
 Сьогодні 16 липня 2008 року відбулася чергова зустріч студентів Рівненського державного гуманітарного університету художньо-педагогічного факультету з адміністрацією вишу, на цій зустрічі були присутні і батьки студентів.

Основною темою переговорів були договори заключенні чотири роки тому, які за словами начальника департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Ярослава Яковича Болюбаша «Договори були заключенні з початку не правильно». Залишалося питання, хто ж постраждає за ці дії?

Та студенти з розумінням віднеслися до ректора Руслана Михайловича Постоловського, а він в свою чергу до них . Питання було вирішене у чотири з половиною тисячі гривень. Саме таку ціну згодилися платити студенти за своє навчання на п’ятому курсі. Після аргументів ректора та студентів, пан Постоловський виніс вердикт «Ні вам, ні нам. Чотири з половиною тисячі гривень» , вимученні студенти довготривалим процесом – згодилися.

Що ж конфлікт майже з війною вирішився. Студенти задоволенні, адміністрація вузу також.

По всій країні ціни ростуть, а в РДГУ все навпаки. Майже за три місяця ціна за навчання студентів-п’ятокурсників знизилась вдвічі 🙂

/Юрій Лісовський/
____________________________________________________________