Установчі збори громадської ради

Дата: 28.12.2010

26 січня 2011 року в залі засідань облдержадміністрації відбудуться установчі збори громадської ради при Рівненській облдержадміністрації за участю представників інститутів громадянського суспільства.

Запрошуємо представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, для подачі заявок для участі в установчих зборах громадської ради при Рівненській облдержадміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. № 996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”.

Для участі в установчих зборах до ініціативної робочої групи подається заява за зразком, що додається, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

– рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачене його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

– біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

– копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

– інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

За 10 календарних днів до проведення установчих зборів приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється.

Відповідальна особа: Глодя Катерина Володимирівна, р.т. 69-51-69,
vpol3@icc.rv.ua, каб. 441.

Остаточне рішення щодо проведення установчих зборів громадської ради при Рівненській облдержадміністрації буде прийнято на черговому засіданні ініціативної групи 17 січня 2011 року та доведено до відома всіх зацікавлених.

Склад ініціативної групи

з підготовки установчих зборів громадської ради

при Рівненській облдержадміністрації

Кантарія

Зураб Леванович

– голова Рівненської обласної молодіжної громадської організації „Фундація регіональних ініціатив”, голова ініціативної групи

Глодя

Катерина Володимирівна

– член діючої громадської ради при облдержадміністрації, начальник головного управління з питань внутрішньої політики та  інформації облдержадміністрації, відповідальна особа за прийняття документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах громадської ради при Рівненській облдержадміністрації

Барабаш

Костянтин Геннадійович

– заступник голови Правління Рівненської обласної молодіжної креативної організації „Діамантова вулиця”

Беседюк

Костянтин Юрійович

– голова Рівненської обласної організації Всеукраїнської громадської організації „Християнсько-Демократичний Союз Молоді”

Губанов

Олексій Володимирович

– голова діючої громадської ради при облдержадміністрації

Горецький

Олексій Андрійович

– член діючої громадської ради при облдержадміністрації, голова Рівненської обласної організації „Комітет виборців України”

Заїка

Людмила Анатоліївна

Ражик

Микола Панасович

– член діючої громадської ради при облдержадміністрації, голова Рівненської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану

Токарський

Андрій Віталійович

– голова Рівненської обласної організації Всеукраїнської громадської організації „Громадянська мережа „ОПОРА”

Ярощук

Валентина Петрівна

– голова Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації

Приклад заяви інституту громадянського суспільства

для підтвердження участі в установчих зборах

БЛАНК

інституту громадянського суспільства

№ ___ від ___________ 20__ р.

Ініціативній групі з підготовки установчих зборів інститутів громадянського суспільства по обранню громадської ради при Рівненській  облдержадміністрації

Повідомляємо, що участь в установчих зборах інститутів громадянського суспільства, які відбудуться 26 січня 2011 року, візьме уповноважений представник ____(повна назва організації, прізвище, ім’я, по-батькові та посада в організації) , який є кандидатом на членство в громадській раді при Рівненській обласній державній адміністрації.

(Повна назва ІГС)___ не заперечує проти оприлюднення поданої інформації у зв’язку з участю в установчих зборах по формуванню громадської ради.

До заяви додаються:

1. Рішення керівника ІГС (або іншого органу, відповідно до установчих документів) про делегування представника для участі в установчих зборах.

2. Копії документів про легалізацію ІГС.

3. Інформація про результати діяльності ІГС протягом 2009-2010 років (не більше 2 стор. тексту на арк. А4).

4. Біографічна довідка делегованого представника ІГС (не більше 1 стор. тексту на арк. А4).

5. Контактні телефони організації та делегованого представника для участі в установчих зборах.

Підпис Прізвище, ім’я, по-батькові керівника ІГС

М.П. (за наявності)

–>_________________________________________________________________________________________________

Інформація з сайту РОДА