Увага, установчі збори для формування громадської ради при Рівненській райдержадміністрації

Дата: 10.01.2011
10 січня 2011 року ініціативна група з підготовки і проведення зборів для формування нового складу громадської ради при Рівненській районній державній адміністрації визначила дату та місце проведення установчих зборів, ухвалила пакет необхідних для участі документів та обговорила основні робочі моменти з організації заходу.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” від 03.11.2010 №996 у Рівненському районі створено ініціативну групу з підготовки та проведення установчих зборів для формування громадської ради при райдержадміністрації. 10 січня 2011 року відбулося засідання робочої групи на якому визначили, що загальні установчі збори за участю представників інститутів громадянського суспільства відбудуться 10 лютого 2011 року, об 11 годині в приміщенні малої зали райдержадміністрації.

Для участі в зборах представникам громадськості необхідно подати наступні документи:

* письмову заяву про участь в установчих зборах;

* рішення керівника ІГС про делегування представника для участі в зборах;

* біографічну довідку делегованого представника ІГС;

* копії документів, що підтверджують легалізацію ІГС;

* інформацію про результати діяльності ІГС протягом останніх 2-х років (якщо ІГС діє менше двох років, то за відповідний період діяльності).

Документи для участі у зборах приймаються до 1 лютого 2011 року у приміщенні райдержадміністрації, кабінет №83.

Наголошуємо, що інформація про прийом пакету документів повинна бути внесена до журналу реєстрації. Зі слів голови ініціативної групи, заступника голови райради Павла Жука, вся інформація про діяльність ініціативної групи та зразки необхідних документів будуть постійно висвітлюватися на сторінці ради, що зробить процес утворення нової громадської ради максимально прозорим та демократичним.

– Ми зацікавлені у тому, щоб нова рада була дієвим інструментом участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики, – каже Павло Жук. – З цією метою ми будемо залучати до її діяльності всі дієві організації та максимально прозоро та демократично організовувати загальні збори.

Усю необхідну інформацію про проведення загальних зборів можна отримати за телефоном 26-19-79.

Громадянської мережі «ОПОРА»
тел. 43 07 18