В ОВК Рівненщини змінюється керівний склад

Дата: 02.09.2012

vibori31 серпня Центральна виборча комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій 153, 155 та 156 округів. Всі зміни відбулися за поданням політичних партій, що отримали місця у комісіях шляхом жеребкування.

У 153 виборчому окрузі фракція Народної партії змінила голову комісії Ілону Грицан на Миколу Нероду. Цей громадянин часто працював на виборах і має досвід головування в окружних та територіальних комісіях. Починаючи з 1998 року він був головою ОВК у №154; 153 та 155 виборчих округах де представляв інтереси різних політичних сил. У 2002 році пан Нерода працював за поданням Партії регіонів, у 2006 – за поданням БЮТ, у 2007 за поданням фракції «Наша Україна», у 2010 році – за поданням Юлії Тимошенко.

Союз анархістів України змінив свого представника у комісії 155 виборчого округу. Місце заступника голови комісії замість Дмитра Кравцова посів Олександр Лясковець. Відбулися зміни і у представництві Партії регіонів. Секретарем комісії у 155 окрузі замість Лідії Ольховик стала Оксана Котяш.

У 156 виборчому окрузі партія «Руський блок» замінили голову комісії Галину Ковальову Галину на Сергія Лоскутова, який з 1999 року очолював районний осередок Соціалістичної партії України. У 2010 році цей громадянин був членом ОВК у 158 виборчому окрузі від кандидата на пост Президента України Віктора Януковича.

За коментарями звертайтеся:
Анатолій Бондарчук