Як вчитимуться школярі Рівного у новому навчальному році?

Дата: 21.08.2022
Невдовзі початок навчального року, тож батьків рівненських учнів хвилює чимало питань, пов’язаних із організацією навчального процесу. Відповіді на них можна буде почути під час прямого ефіру від Марини Кузмічової, заступниці міського голови Рівного з гуманітарних питань.
🕒Коли? Понеділок, 22 серпня, 15:00.
🔗Де? Фб-сторінка Громадянської мережі ОПОРА/Рівне
Під час перегляду можна буде довідатися детальніше:
📒Як вчитимуться школярі Рівного у новому навчальному році?
📗Яка ситуація із облаштуванням укриттів у місті?
📘Як буде організоване дистанційне навчання?
📙Кому із дітей підійде індивідуальна форма навчання і яка?
Запис буде доступний для перегляду і пізніше. Також під постом можете залишати Ваші запитання.
Долучайтеся до перегляду!

Контактна особа

Михайло Балик, Громадянська мережа ОПОРА,
0938338345, m.balyk@opora.org.ua

Довідково:
Проєкт «Промоція соціальної згуртованості у громадах та посилення демократичних цінностей» реалізує Громадянська мережа ОПОРА за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED). Його мета на локальному рівні – допомогти місцевому самоврядуванню напрацювати якісні рішення для розв’язання конкретних проблем, які виникли під час та після війни, а також забезпечення належних умов для кожного
мешканця громади. Проєкт спрямований на підвищення соціальної єдності, посилення впливу громадянського суспільства на місцевому рівні та залучення неурядового сектору до подолання наслідків війни. На цьому етапі проєкт реалізовується у трьох цільових громадах (Івано-Франківськ, Львів, Рівне).