Молодь Рівненщини кличуть позмагатися за звання кращих знавців представницької демократії

Дата: 12.10.2021

23 жовтня у Рівному відбудеться інтелектуальна гра щодо представницької демократії, організована громадською кампанією «Атестація депутатів місцевих рад».

Коли? Субота, 23 жовтня, початок о 18:30

Де? Інформаційно-освітній простір «INFOHUB» (вул. Словацького, 3А)

До участі у грі запрошуються любителі інтелектуальних ігор, студенти ВНЗ, інші зацікавлені громадяни. Загальна кількість учасників гри складатиме 20-25 осіб, всі учасники будуть об’єднані в кілька команд.

Щоб взяти участь у грі, зареєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/hcPJ5tCyHNknd4938.

Гра проходитиме в три етапи: на першому етапі буде наведено тезу і команда повинна буде вирішити чи є правдою зазначена теза; на другому етапі команди мають обрати правильний варіант з наведених відповідей; на третьому етапі команди повинні будуть шукати відповідь на питання за 1 хв.

Команда-переможець гри в листопаді візьме участь у наступному етапі – загальноукраїнському турнірі щодо представницької демократії у місті Одеса.

Контакти:

Наталія Токарська, координаторка проєкту у місті Рівне

тел. 0631665859

rivne@opora.org.ua

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад» за посиланням.

Слідкуйте за оновленнями:

На веб-платформі Атестація депутатів місцевих рад

В соціальній мережі Facebook на сторінці «Місцеві депутати. Атестація»

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів міські ради 15 обласних центрів України та міста Києва, а також підвищення поінформованості громадян про діяльність місцевих депутатів. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» – ініціатива Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України», яка реалізується за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2018 році за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» було розроблено веб-платформу про діяльність місцевих депутатів http://attestation.in.ua  За реалізацію заходів проекту в 15-ти регіонах відповідають представники партнерських громадських організацій.