До уваги позаконкурсників!

Дата: 10.07.2013

banner animation with RFНа гарячу лінію ОПОРИ надходить все більше дзвінків від абітурієнтів та їхніх батьків щодо документів, які підтверджують право на пільги.Для зручності вступників ОПОРА повідомляє, що Міністерством освіти і науки України 26 липня 2013 року (лист № 1/9-455) було доведено до відома всіх приймальних комісій вищих навчальних закладів перелік інформаційних матеріалів про документи осіб, які мають право на зарахування поза конкурсом, на першочергове зарахування, за співбесідою, за цільовими направленнями та осіб, які досягли визначних успіхів у вивченні профільних предметів. Всім зацікавленим особам пропонуємо ознайомитися з відповідним переліком тут:

Звертаємо увагу, що у списку допущено певні неточності. Зокрема, серед категорій осіб, які мають право на першочергове зарахування є категорія «ІV. Особи, які проживають на території населеного пункту, якому відповідно до Закону України «Про статус гірських населених пунктів в Україні». Проте, в Умовах прийому до вищих навчальних закладів України (пункт 14.1) така категорії осіб відсутня, а отже права на першочергове зарахування такі діти не мають.

Телефон гарячої лінії для вступників – 044 222 57 27.

____________________________
Громадянська мережа ОПОРА