Бюрократію можна подолати

Дата: 03.08.2011

Історія успішної співпраці ОПОРИ  та студента заочної форми навчання з Національного університету водного господарства та природокористування.

 

 

1024×768 Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE

Наприкінці липня до громадської приймальні «Точка ОПОРИ»  звернувся студент заочної форми навчання Національного університету водного господарства та природокористування Руслан Космацький з проханням допомогти йому забрати документи, щоб мати можливість подати їх до іншого навчального закладу. Студент пояснив, що він неодноразово звертався в деканат, однак, працівники університету не змогли  йому допомогти. Хлопцеві запропонували написати заяву на відрахування за власним бажанням, але пояснили, що ректор у відпустці, а тому підпише її не раніше 25 серпня. Проблема полягала у тому, що документи на вступ до іншого ВНЗ можна було подати лише до 31 липня. Тобто студент втрачав можливість подати документи до іншого навчального закладу.

Громадянська мережа ОПОРА звернулася до адміністрації ВНЗ з проханням забезпечити можливість абітурієнту вільно обирати навчальний заклад, у якому він хоче навчатися. Після цього керівництво НУВГП пішло на зустріч студенту і окрім заяви на відрахування, додала до документів звернення з проханням дозволити хлопцеві забрати оригінали документів завчасно.

Спостереження за вступною кампанією 2011 року здійснюється за підтримки Програми сприяння незалежному тестуванню в Україні та Міжнародного фонду “Відродження”.

___________________________

Прес-центр

Громадянська мережа ОПОРА

тел. 43 07 18