У Рівному обговорять новітні технології у вишах області

Дата: 02.06.2015

1329639559 82c7c3f5f60b11ea3eb3a26650cУ середу, 03 червня 2015 року в 11-00 в конференц-залі Рівненського Будинку вчених (вул. С. Петлюри, 17) відбудеться круглий стіл, присвячений темі:  «Впровадження новітніх технологій у вищих навчальних закладах Рівненщини».

Захід ініційовано представниками Громадянської мережі ОПОРА з метою обміну досвідом по впровадженню новітніх технологій які використовуються у європейських та рівненських вузах. Під час круглого столу учасники матимуть можливість обговорити як на сьогоднішній день застосовуються новітні технології у вузах Рівненщини, а також підготують рекомендації щодо їх покращення впровадження новітніх технологій.

До участі у заході запрошуються представники громадських організацій, працівники ЗМІ та зацікавленні громадяни. В роботі круглого столу візьмуть участь представники провідних вузів Рівненщини.

Планується висвітлення наступних питань:
1. Представлення новітніх технологій, що впроваджуються у вишах Рівненщини:
      – a. Національний університет водного господарства та природокористування;
      – b. Рівненський державний гуманітарний університет;
      – c. Національний університет «Острозька академія»
2. Проблеми застосування новітніх технологій у вузах області та країни.
3. Інформативність веб-сайтів вищих навчальних у вступній кампанії, практики минулого року та практичні рекомендації.

Організатори:
Громадянська мережа ОПОРА